Basis versie

Alle gegevens vastleggen

Met de basisversie van Vreugd Online voert u alle basisgegevens van uw leden in. Indien nodig, wijzigt of verwijdert u de gegevens even gemakkelijk.
Ook alle gegevens rond abonnementen, lesuren, cursussen en activiteiten legt u eenvoudig vast in het systeem.
In de schermen met gegevens van abonnementen, lesuren of cursussen kunt u snel leden aanmelden voor deze onderdelen.

Berichten versturen

Vanuit Vreugd Online is het versturen van berichten naar uw leden een peulenschil, of het nu om brieven, e-mails of pushberichten gaat.

Rapportages

Alle gegevens in het systeem staan beschikbaar voor het maken van allerhande rapportages, van managementgrafieken tot lesplanningen tot agenda’s met planborden. Ook genereert u met Vreugd Online grafische overzichten die u snel inzicht en overzicht geven.
Graag een Excel bestand? Vanuit het programma maakt u gemakkelijk exportbestanden in Excel.

Interface zoals u het wilt

Vreugd Online heeft geen statische interface: u kunt zelf uw schermen precies indelen zoals u dat wilt. Verder heeft Vreugd Online altijd de meest overzichtelijke, moderne schermen van alle ledenadministratiepakketten.

Uitbreidingen

Direct aanmelden vanuit je website of app
Geef een stukje administratie uit handen. Laat uw leden zich online aanmelden voor een abonnement, les of activiteiten. Zij voeren zelf de gegevens in. U stelt in of er direct betaald moet worden (bijvoorbeeld via I-deal) of dat men een machtiging geeft. Alle gegevens zijn direct verwerkt in het programma en u heeft er geen omkijken meer naar!

Compleet reserveringssysteem
Direct reserveren via de website of app. Wij bieden een volledig reserveringssysteem. Zo plannen uw leden eenvoudig hun lessen via een tablet, computer of smartphone, waarna ze dit ook eenvoudig kunnen delen op social media. Ze kunnen zelfs vrienden uitnodigen.

Exact boekhoudpakket
Er is een online verbinding met Exact waardoor alle gegevens vanuit ons programma direct in Exact zijn bijgewerkt. U bent wat de ledeninkomsten betreft dus direct klaar.

Incasso (SEPA)
Met een druk op de knop maakt u eenvoudig op elk moment een Sepa-bestand aan. Dit bestand stuurt u naar uw bank waarna u de bedragen ontvangt van uw leden.

Balieregistratie
Toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie is eenvoudig met Vreugd Online. Bij binnenkomst halen leden een pasje door de lezer, of houden ze een vinger of mobieltje voor een scanner. De klantgegevens zijn zichtbaar op een scherm voor de baliemedewerker. Deze kan zo nodig betalingen bijwerken of gegevens aanpassen. De klant die binnenkomt, ziet op een extra scherm de gegevens die voor hem belangrijk zijn, bijvoorbeeld hoe lang zijn abonnement doorloopt.

U stelt zelf de spelregels voor de toegang in. Bijvoorbeeld wie er op welk moment binnen mag komen of het maximum aantal keer dat iemand mag binnenkomen in een periode.

Kassa
Van een drankje tot een artikel uit uw shop. Met het geautomatiseerde kassasysteem wordt de betaling direct geregeld. U koppelt de verkoop aan een persoon door op het kassascherm de foto van de klant te activeren. Zo betaalt de klant via automatische incasso of via een tegoed op zijn klantenkaart. En ook prettig: via Kassa houdt u automatisch de voorraad bij.

Toegangsrechten
U bepaalt zelf per medewerker of per groep medewerkers wat hij/zij mag zien of veranderen in Vreugd Online.

Waarom een App?
Eigen applicatie voor de smartphone is het ideale middel om met leden te communiceren. Want tegenwoordig hebben meer mensen een smartphone dan een pc of desktop. Een eigen app verbindt ook de leden onderling. Klanten kunnen eigen gegevens bekijken via de website of app en waar nodig wijzigen. Ook kunnen leden al hun tegoeden bekijken: bar-/horecategoed, lestegoed, inhaalles tegoed. Tenslotte staan ook alle oude en nieuwe reserveringen online.