Over ons

logo-vreugd-softwareIn 1989 startte Paul Vreugd het bedrijf Vreugd Software. Paul had eigen dansscholen en zette voor de ledenadministratie een eenvoudig en goed werkend programma op. Dit programma vond al rap zijn weg naar veel collega’s in de danswereld. Daarna volgde de sportwereld waar Vreugd Online op de eerste beurs meer dan 100 nieuwe sportscholen als klant mocht begroeten.

Marktleider
Met de opkomst van Vreugd Software ging er een frisse wind door de markt van software systemen. Vreugd Online werd in slechts een paar jaar tijd marktleider. En steeds meer branches ontdekten het gemak van Vreugd Online. Naast vele sportscholen en wellness centra stapten steeds meer sportverenigingen over op Vreugd Online. Momenteel maken ook vele gemeenten gebruik maken van Vreugd Online, bijvoorbeeld Amsterdam, Almere, Utrecht. Ook kiezen steeds meer bedrijven die werken met reserveringen of met locatieverhuur voor de eenvoud van Vreugd Online. Vanwege de Sepa zijn er steeds meer verenigingen die gebruik gaan maken van Vreugd Online

Webapplicaties
Vreugd Software volgt de nieuwste ontwikkelingen in de software wereld op de voet en past die waar mogelijk toe. Producten en diensten worden uitgebreid om klanten op zoveel mogelijk fronten te voorzien van hoogwaardige software. Ook de stap naar de ontwikkeling van de webapplicatie Vreugd Online is met veel overgave genomen. De lat ligt hoog bij Vreugd. “Het feit dat we marktleider in meerdere sectoren zijn, maakt ons niet lui, integendeel. We willen al onze klanten laten zien dat hun keuze voor Vreugd Software de juiste keuze is!”