“Proefles” koppeling met VreugdOnline

“Proefles” koppeling met VreugdOnline:

Een persoon kan zich via een knop ”Proefles” op uw website aanmelden voor een proefles. De persoon kan dan zijn gegevens en de datum waarop hij de proefles wil volgen invoeren.

In het ledenadministratie programma VreugdOnline staat dan precies, wie er allemaal een proefles heeft aangevraagd. (Vooraf kan een eigenaar zelf bepalen op welke lessen men een proefles mag volgen.)
Proeflessers worden altijd toegelaten tot een lesuur ook al is deze vol.
De proeflesser krijgt direct na aanmelden een aparte bevestiging op het scherm en per e-mail.
De betreffende trainer of docent kan in het ledenadministratie programma bij zijn les zien, wie er een proefles heeft aangevraagd. De eventuele opmerkingen van een proeflesser kunnen hier ook bekeken worden. De trainer/docent kan na afloop een status voor de proeflessen invoeren in dit scherm bv: “Niet leuk gevonden”, “blijft geïnteresseerd”,” blessure” etc

Omdat alle gegevens van de proeflesser bekend zijn in het programma kan de proeflesser zich online inschrijven voor een abonnement. Zonder dat hij opnieuw zijn gegevens moet invoeren. Schrijft een proeflesser zich niet meteen in dan kunnen de gegevens worden gebruikt om in de toekomst een “reclame” mail te sturen.vens worden gebruikt om een reclame mail te sturen.