Koppelingen Vreugd

Vreugd ledenadministratie Software maakt koppelingen naar vrijwel alle programma’s. Met deze koppelingen worden gegevens uit andere programma gehaald of ernaar toe gekopieerd. Zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Het voordeel: jij voert de gegevens overal maar één keer in en bij wijzigingen worden deze overal doorgevoerd. Dit scheelt veel tijd en voorkomt fouten die bij handmatig werk er in kunnen sluipen.

Een voorbeeld hiervan is hoe soepel VreugdOnline samenwerkt met een trainingsprogramma. Als je een lid activeert, komen er actieknoppen te voorschijn. Eén van deze knoppen is dan trainingsprogramma. Zonder dat je apart hoeft in te loggen of dat het scherm verspringt, zit je in de software van het trainingsprogramma en kun je gegevens invoeren of aanpassen. Het werkt naadloos samen. Op deze manier werkt VreugdOnline ook samen met het boekhoudprogramma.

Wij helpen je graag bij het maken van de koppeling. Zodra je hier mee aan de slag wilt, kun je dit bij ons aangeven zodat wij je van de juiste informatie kunnen voorzien.