Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem: nieuwe uitbreiding in Vreugd Online

Het leerlingvolgsysteem is ontwikkeld voor organisaties die leden of klanten inzicht in hun voortgang willen bieden. Op verzoek van een aantal dans-, zwem- en sportscholen hebben wij onlangs deze nieuwe uitbreiding gelanceerd. Met het systeem wordt de vooruitgang en aanwezigheid van de leerlingen, dansers en sporters bijgehouden.

Hoe werkt het?

Het overzicht van de voortgang wordt gepresenteerd via de website of app van de organisatie. Door het weergeven van smileys kun je goed zien waar de leerlingen goed op scoren en waar er op te verbeteren is. Groene smileys staan voor positief en rode smileys staan voor verbeterpunten. Het overzicht is toegankelijk door de eigenaar of trainer van de organisatie, maar ook door de leerling en ouders van de leerling.

Voor wie is het leerlingvolgsysteem geschikt?

Voor dansscholen, zwemscholen, sportclubs, verenigingen en andere organisaties die te maken hebben met een leden- of klantenbestand. Zodra er vooruitgang in de sport, dans of andere prestaties te meten is, kan inzicht bieden grote voordelen opleveren. Het leerlingvolgsysteem is een uitbreiding van de ledenadministratie software van Vreugd Online.

Wat zijn de voordelen?

  • Biedt inzicht in de voortgang van de prestaties van jouw leden of klanten
  • Zowel de leerling als de ouders blijven betrokken bij jouw organisatie
  • Je biedt een duidelijke toegevoegde waarde waarmee je nieuwe leden of klanten kunt werven

Wil je direct bestellen of inzicht in de prijzen?

Heb je interesse in een demonstratie, heb je nog vragen of wil je meer informatie?