Let’s get digital: het IT congres 2018 in Apeldoorn

Op 15 november 2018 waren wij aanwezig op het IT congres 2018. De locatie is prachtig en uniek: op het industrieel erfgoed van Zwitsal. Het congres had dit jaar als titel ‘Let’s get digital’ en stond in het teken van digitale transformatie. Centraal stonden de uitdagingen die bedrijven hebben om te kunnen blijven inspelen op de behoeften van hun doelgroep in een digitale wereld.

Innoveren om te overleven

Keynote spreker Igor Beuker, die bekend staat als de business trendwatcher, vertelde vol passie over het veranderende tijdperk. We leven in een wereld waar IT hot & happening is. Ook spreker Martijn Aslander, in het dagelijks leven filosoof en schrijver, nam ons mee voor een reis naar de digitale toekomst. Beide sprekers hebben één gezamenlijke punchline: je moet als bedrijf innoveren om te overleven. Inspelen op de behoeften van de klant is belangrijk. Die behoeften veranderen maar slechts 45% van het MKB wil innoveren. Hier ligt een kloof, en tegelijkertijd een kans!

Inspirerend congres

Het congres is inspirerend voor IT’ers, ondernemers, digitale professionals en anderen. Er waren interessante sessies en workshops te volgen over onderwerpen zoals strategie, techniek, mens, privacy en innovatie. Wat ons betreft gaan we volgend jaar weer.