Over ons

logo-vreugd-software

In 1989 startte Jean-Paul Vreugd het bedrijf Vreugd Software. Paul had eigen dansscholen en zette voor de ledenadministratie een eenvoudig en goed werkend programma op. Dit programma vond al rap zijn weg naar veel collega’s in de danswereld. Daarna volgde de sportwereld waar Vreugd Online op de eerste beurs meer dan 100 nieuwe sportscholen als klant mocht begroeten.

Marktleider
Met de opkomst van Vreugd Software ging er een frisse wind door de markt van software systemen. Vreugd Online werd in slechts een paar jaar tijd marktleider. En steeds meer branches ontdekten het gemak van Vreugd Online. Naast vele sportscholen en wellness centra stapten steeds meer sportverenigingen over op Vreugd Online. Daarna volgen er ook vele gemeenten, bijvoorbeeld Amsterdam, Almere, Utrecht. Verder willen veel verenigingen van hun Excel ledenadministratie af.
Hierdoor komen er ook steeds meer algemene en bedrijfsverenigingen, zoals een tandartsen- specialisten vereniging Ook kiezen steeds meer bedrijven die werken met reserveringen of met locatieverhuur voor de eenvoud van Vreugd Online.

Alles online
Vreugd Software volgt de nieuwste ontwikkelingen in de software wereld op de voet en past die waar mogelijk toe. Producten en diensten worden uitgebreid om klanten op zoveel mogelijk fronten te voorzien van hoogwaardige software. Ook de stap naar de ontwikkeling van de webapplicatie Vreugd Online is met veel overgave in 2015 genomen. Daarna kwam er een explosie van bedrijven die alles online willen. Dus online aanmelden, reserveren, proefles aanvragen. En een eigen app.  Al het werk vervalt hierdoor. Klanten melden zichzelf aan en betalen online, de ledenadministratie loopt vanzelf vol. 1 maal per maand incasseren is vaak het enige dat nog nodig is. In 2017 is het software programma in zijn geheel aangepast voor de komende jaren. Wij voorzien op korte termijn dat het software programma Vreugdonline als “progressive app” gedownload kan worden op elke mobiel.
De lat ligt hoog bij Vreugd. “Het feit dat we marktleider in meerdere sectoren zijn, maakt ons niet lui, integendeel. We willen al onze klanten laten zien dat hun keuze voor Vreugd Software de juiste keuze is!”

Vreugd Software kantoor