Ledenadministratie vereniging

Meer tijd voor je passie, hobby en ledengroei!

Verenigingen willen zo min mogelijk administratieve taken doen. Toch is het belangrijk dat de ledenadministratie op orde is. Om te voorkomen dat je met pen en papier aan de slag moet is er online software voor verenigingen waarin het ledenbestand kan worden beheerd. Veel programma’s zijn te duur, onoverzichtelijk en kosten veel tijd om te leren en te gebruiken. Lange laadtijd en vastlopen veroorzaken stress.

Maak kennis met VreugdOnline, dé online ledenadministratie voor verenigingen. Met onze tijdbesparende en eenvoudige ledenadministratie vereniging software heb je meer tijd over die je kunt besteden aan je passie en ledengroei.

Ons ledenadministratie programma wordt gebruikt door verenigingen en liefhebbers van vele onderwerpen. Denk hierbij aan:

Sportverenigingen, van Atletiek tot Zwemmen. Hieronder vallen voetbal, tennis, handbal, softbal, basketbal, judo, hockey, vechtsport, schietsport en overige sporten. Ook supporters verenigingen vallen hieronder.

Hobbyverenigingen, zoals muziek, spelletjes, waaronder kaartspellen, bordspellen en denkspellen, carnaval, modeltreinen, tuinieren, fotografie en overige onderwerpen die iemand als hobby kan hebben. Ook belangenverenigingen, zoals personeelsverenigingen en studieverenigingen kunnen hieronder vallen.

Verenigingen voor dierenliefhebbers, zoals vissen, natuur, honden, vogels, paarden, enzovoort.

Wat maakt VreugdOnline zo geschikt als software voor verenigingen?

Eenvoudig

VreugdOnline is op een manier ontwikkeld dat iedereen er mee kan werken. Met veel gemak maak je overzichten, wijzig je gegevens van leden en maak je incasso’s aan. Zo bespaar je tijd en heb je minder administratief werk.

Compleet

In VreugdOnline kun je alles vinden om de gegevens van al jouw leden te beheren. Het is een zeer uitgebreid softwareprogramma. Jij hebt alle touwtjes in handen om de leden van jouw vereniging optimaal te bedienen.

AVG-proof

Volgens de wet AVG moeten persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen. Een vereniging ledenadministratie in Excel mag niet meer. VreugdOnline is goed beveiligd, biedt automatisch back-ups en is 100% AVG-proof.

Voor welke vereniging is een online ledenadministratie geschikt?

Ledenadministratie software voor verenigingen past bij elke vereniging. Een vereniging is een rechtspersoon die een bepaald doel nastreeft maar geen winst mag verdelen onder de leden. Vaak wordt het opgericht om mensen met bepaalde interesses, belangen en hobby’s bij elkaar te brengen. Als je hier bij wilt horen dan wordt je lid van deze vereniging. Als de omvang groter wordt en het aantal leden stijgt, dan is het prettig om vereniging administratie software te hebben dat handwerk deels automatiseert.

Onder andere de volgende verenigingen hebben baat bij een online ledenadministratie: Carnavalsvereniging, Hobbyvereniging, Muziekvereniging, Natuurvereniging, Schuttersvereniging, Spellenvereniging, Sportvereniging, Studievereniging, Tennisvereniging, Visvereniging, Voetbalvereniging, Vogelvereniging.

Veel voorzitters, ledenadministrateurs en penningmeesters merken vanzelf wanneer het ledenbestand te groot wordt om het met de hand in een boekje bij te houden. Dat is een van de redenen dat ze op zoek gaan naar goede software.

VreugdOnline is super eenvoudig!

Bij de ontwikkeling van VreugdOnline hebben wij de schoenen van de verenigingsvoorzitter en -administrateur aangetrokken. De vraag waar software voor verenigingen aan moet voldoen, stond centraal. Zo zijn wij op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige interface gekomen. Als iets nèt niet lekker werkt, bedenken we hoe het beter kan. Wij willen het automatiseren van een ledenadministratie toegankelijk maken voor elke vereniging. Eenvoud en overzicht staan voorop.

Functies van de online ledenadministratie voor verenigingen

En nog veel meer!

Er is nog veel meer mogelijk. Kijk voor alle functies op de pagina: functies van VreugdOnline

14 dagen verplichtingsvrij proberen?

Probeer nu VreugdOnline gratis en 100% verplichtingsvrij uit. Meld je aan en je kunt binnen 1 minuut starten!