Vernieuwingen bij het online aanmelden en in de app.

Beste gebruiker van VreugdOnline

De best mogelijke gebruikerservaring bieden aan onze gebruikers is wat wij nastreven. Daarom testen wij doorlopend onze eigen software. Zo komen we achter verbeterpunten en ideeën om de inhoud nog beter te maken. 

In de afgelopen periode hebben we een aantal optimalisaties doorgevoerd die we je graag vertellen. Een aantal zul je misschien al wel gezien hebben. Zo zijn de schermen aangepast zodat ze beter op computerschermen en in de app passen. Dankzij de nieuwe code werkt alles een stuk sneller, zijn we klaar voor de toekomst én werkt alles soepel op de nieuwste versie 12 van Android.

Als je online aanmelden gebruikt op je website, is de nieuwste functie dat het hele scherm gebruikt kan worden om 1 abonnement te laten zien. Er is ruimte voor een afbeelding en veel tekst waardoor het geheel mooi gepresenteerd wordt. Als je een logo wilt gebruiken adviseren wij om deze niet bovenin te plaatsen omdat deze dan erg klein wordt. In plaats daarvan past het logo goed boven de knoppen. 

In de app is er ook het een en ander verbeterd. Op de hele achtergrond kan er een afbeelding worden geplaatst. Als de knoppen transparant worden ingesteld ziet het er als één mooi geheel uit. Er is ook aan het systeem rond push notificaties gewerkt. Wij zien namelijk dat pushberichten steeds belangrijker worden omdat e-mail minder gelezen wordt. Vanaf nu kunnen leden in de app zien welke berichten ze hebben ontvangen. Ook kun jij in de software zien welke berichten je hebt verstuurd. Net zoals bij mailingen. 

Bij het aanmelden kunnen de leden nu meerder abonnementen selecteren.
Binnenkort kun je in het betalingenscherm ook nog extra abonnementen of artikelen aanschaffen.

Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur dan gerust een reply op deze e-mail. Heb je nog geen online aanmelden module of mobiele app maar heb je hier wel interesse in? Bel of mail ons dan vertellen we je hoe het kan werken voor jouw organisatie.

Met vriendelijke groet,  Paul Vreugd
Vreugd Software