Waarom Vreugd Software ledenadministratie?

De online ledenadministratie van Vreugd Software is het meest eenvoudige en complete programma voor elke organisatie, vereniging of club. Wij bieden vooruitstrevende software aan in de Cloud, waarmee de leden op desktop, mobiel of tablet optimaal beheerd kunnen worden.

Dé software die jou tijd oplevert!

Het ledenadministratie pakket van Vreugd Software heet VreugdOnline. Dit is jouw startpunt van up-to-date en moderne ledenadministratie software. Starten met VreugdOnline is gemakkelijk. Met een inlognaam en wachtwoord kun je overal ter wereld op alle PC’s, tablets en smartphones aan de slag. Werken vanuit de cloud is eenvoudig en veilig.

Ledenadministratie Online werkt uitstekend als software via het web op elke smartphone
De ledenadministratie software van Vreugd Online kan worden gebruikt op elk device en biedt een uitstekende gebruikerservaring

Voordelen ledenadministratie VreugdOnline

Profiteer van de voordelen van online ledenadministratie software VreugdOnline:

  • VreugdOnline is heel eenvoudig in gebruik;
  • VreugdOnline is opgezet vanuit de praktijk en daarmee zeer gebruiksvriendelijk;
  • Leden kunnen online gegevens invoeren, dit bespaart jou tijd;
  • Administratie inzien en bijwerken vanaf elke willekeurige plek;
  • Zeer licht en snel online software systeem;
  • Gratis updates, back-ups en alles staat veilig in de cloud.

Veilig en betrouwbaar in de cloud

Vreugd Online is optimaal beveiligd zodat jouw online ledenadministratie beschermd is. Binnen de organisatie regel je eenvoudig de beveiliging van gegevens. Zo kun je bepalen wie er toegang krijgt tot bepaalde onderdelen van de administratie, en wie niet. De penningmeester krijgt toegang tot het financiële gedeelte, en de voorzitter kan alles inzien. Trainers die de lessen geven, krijgen beperkt toegang en zien alleen welke lessen zij op welk tijdstip geven. Jij hebt digitaal de touwtjes in handen en bepaalt zelf wie binnen de organisatie bepaalde gegevens ziet, wijzigt of toevoegt. Het systeem van VreugdOnline is betrouwbaar door gegarandeerde stabiliteit van de database. Jouw gegevens kunnen niet verloren gaan: er wordt dagelijks een back-up van alle gegevens gemaakt. Overal ter wereld heb je met een internet connectie toegang tot de ledenadministratie van de organisatie.