Vreugd Software staat niet stil

Elke dag zijn medewerker van VreugdSoftware bezig om het software programma Vreugdonline te verbeteren. Er komen meer mogelijkheden, het wordt mooier en eenvoudiger. Elke wens wordt bekeken op relevantie en mogelijkheden. Als het een belangrijke aanpassing is, dan wordt het vaak binnen een dag gerealiseerd.

De techniek van software gaat binnenkort wijzigen. Chrome(Google) en Edge(Microsoft) zijn er al druk mee bezig. Om niet achter te raken, is VreugdSoftware daar een jaar geleden ook mee gestart. Hierdoor staat er nu een fantastisch nieuw product voor u klaar.

Alle pagina’s die op het scherm getoond worden zijn nu moderner en nog eenvoudiger geworden, dit kan inhouden dat enkele vertrouwde schermen er anders uitzien. Het inschrijf scherm is bijvoorbeeld aangepast. Het deel om direct een bedrag in te voeren als iemand zich inschrijft is niet meer mogelijk. Dit gebeurt nu ook (bijna) niet meer, door online aanmelden en door het gebruik van een machtiging. Hierdoor is het scherm een stuk eenvoudiger geworden.

Alvast even kijken hoe het programma?
Start VreugdOnline op met testversie.vreugdonline.nl (dus niet met www.vreugdonline.nl)
Dan inloggen met eigen inlognaam en wachtwoord.
Voor VreugdOnline met hardware, ga naar “instellingen” dan “overig” dan “versie”, stel “test versie” in. Eenvoudig terug naar de huidige goede versie is natuurlijk geen probleem. Deze proefperiode is maximaal een maand, daarna gaan we definitief over.

Nog vragen of opmerkingen over de nieuwe versie?
Mail ons dan even, of neem telefonisch tijdens kantooruren contact met ons op.

Het VreugdSoftware team.